Warning: Constant WP_DEBUG already defined in D:\appdata\IIS\vhosts\villaevarosa.nl\httpdocs\wp-config.php on line 169

Warning: Constant WP_DEBUG_LOG already defined in D:\appdata\IIS\vhosts\villaevarosa.nl\httpdocs\wp-config.php on line 171

Warning: Constant WP_DEBUG_DISPLAY already defined in D:\appdata\IIS\vhosts\villaevarosa.nl\httpdocs\wp-config.php on line 173
Omgeving – Villa Eva Rosa

Omgeving

Er even lekker tussenuit en heerlijk relaxen in ons mooie Wijk aan Zee.

Stedentripjes….

Wijk aan zee is een goed startpunt voor dagtripjes.
Aanraders zijn steden als Amsterdam (27km), Alkmaar (24 km), Haarlem (16km), Hoorn (55km), Zaansche Schans (23km), De Keukenhof in Lisse (32km) en het vernieuwde circuit van Zandvoort (16km).
Al deze steden zijn eenvoudig bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

De Beverwijkse Bazaar is ook zeker een bezoekje waard, op deze populaire bazaar waant u zich een dagje in oosterse sferen en het is slechts op 8 kilometer afstand gelegen.

Ontspanning en activiteiten…

Sauna Ridderrode (13km) is een prachtige sauna gelegen in Santpoort Zuid, ideaal om een dagje te ontspannen en bij te komen.
Voor de beginnende en ervaren golfliefhebbers is er Golfbaan Spaarnwoude (14km) gelegen in natuurgebied Spaarnwoude.
Sauna en zwemparadijs de Waterrakkers (8km) staat voor plezier voor jong en oud.
Fietsen en wandelen in het Noordhollands Duinreservaat (bij de ingang moet u een dagkaart kopen 1,50 euro), u gaat bij Villa Eva Rosa de hoek om en aan het einde van de straat begint het Duinreservaat (ook een ideaal Nordic Walking gebied).
Verder is er de midgetgolfbaan, kunt u paardrijden bij manege Heemskerk of een strandrit maken (let op reserveer tijdig, dit kunnen wij voor u regelen), surfen bij onze Noordpier, blowkarten op het strand, een boottrip vanaf de pier maken en er is nog veel meer te doen.

Contact

Telefoon: +31 (0) 615879799
Verlengde Voorstraat 44
1949 CN, Wijk aan Zee